कुछ मेरे बारे में

मेरी फ़ोटो
आईज़ोल, मिज़ोरम, भारत
अब अपने बारे में मैं क्या बताऊँ, मैं कोई भीड़ से अलग शख्सियत तो हूँ नहीं। मेरी पहचान उतनी ही है जितनी आप की होगी, या शायद उससे भी कम। और आज के जमाने में किसको फुरसत है भीड़ में खड़े आदमी को जानने की। तो भईया, अगर आप सच में मुझे जानना चाहते हैं तो बस आईने में खुद के अक्स में छिपे इंसान को पहचानने कि कोशिश कीजिए, शायद वो मेरे जैसा ही हो!!!


रविवार, 28 फ़रवरी 2010

होली की शुभ कामनाएँ

होली की हार्दिक शुभ कामनाएँ




गुरुवार, 18 फ़रवरी 2010

नाम में क्या रखा है

Root of problem: The chinese names - Annie Wan (Anyone): Sam Wan (someone): Noel Wan (no one): Avery Wan (every one): Saw Lee. (sorry)
Caller: Hello, can I speak to Annie Wan? (anyone)
Operator: Yes, you can speak to me.
Caller: No, I want to speak to Annie Wan!
Operator: You are talking to someone! Who is this?
Caller: I'm Sam Wan (someone) And I need to talk to Annie Wan! It's urgent.
Operator: I know you are someone and you want to talk to anyone! But what's this urgent matter about ?
Caller: Well... just tell my sister Annie Wan that our brother Noel Wan (no one) was involved in an accident. Noel Wan got injured and now Noel Wan is being sent to the hospital. Right now, Avery Wan is on his way to the hospital.
Operator: Look if no one was injured and no one was sent to the hospital, then the accident isn't an urgent matter! You may find this hilarious but I don't have time for this!
Caller: You are so rude! Who are you?
Operator: I'm Saw Lee. (sorry)
Caller: Yes! You should be sorry. Now give me your name!!

सोमवार, 15 फ़रवरी 2010

एक पहेली

This puzzle is called Lateral Thinking . . .
Just Check This Out ! ! !!

Scroll down slowly and be honest to yourself.

Think like a wizard . . .


1. ------------

Ans. = man overboard

Okay, let's see if you've got the hang of it.


2. ------------

Ans. = I understand


OK .. . .

Got the drift ?


Let's try a few now and see
how you fare ?

3. /r/e/a/d/i/n/g/

Ans. = reading between the lines


4. r


Ans. = cross road


Not having a good day now, are you ?

Redeem yourself.


5. cycle

Ans. = tricycle


Not easy to figure out ha!


6. ------------

Ans. = two degrees below zero


C'mon give it a little thought ! !


7. ------------

Ans. = neon light
( knee - on - light )


U can prove u r smart by getting this one.


8. ---------------
feet feet feet feet feet feet


Ans. = six feet underground


Oh no, not again ! !


9. he's / himself

Ans. = he's by himself


Now u messing up big time.


10. ecnalg

Ans. = backward glance


Not even close ! !


11. death ..... life

Ans. = life after death


Okay last chance ..................


Ans. = think big ! !


And the last one is real fundoo - - -


13. ababaaabbbbaaaabbbbababaabbaaab bbb..

Ans. = long time no 'C'
( see )

बुधवार, 10 फ़रवरी 2010

कुछ मनोरंजक सूत्र

Equation 1

Human = eat + sleep + work + enjoy
Donkey = eat + sleep

Human = Donkey + Work + enjoy

Human-enjoy = Donkey + Work

In other words,
A Human that doesn't know how to enjoy = Donkey that works.

++++++++++++ +++++++++ +++++++++ +++++++++ +++++++++ ++ ++
Equation 2

Man = eat + sleep + earn money
Donkey = eat + sleep

Man = Donkey + earn money

Man-earn money = Donkey

In other words
Man who doesn't earn money = Donkey

++++++++++++ +++++++++ +++++++++ +++++++++ +++++++++ +
Equation 3

Woman= eat + sleep + spend
Donkey = eat + sleep

Woman = Donkey + spend
Woman - spend = Donkey

In other words,
Woman who doesn't spend = Donkey

++++++++++++ +++++++++ +++++++++ +++++++++ +++++++++ +

To Conclude:
From Equation 2 and Equation 3

Man who doesn't earn money = Woman who doesn't spend

So Man earns money not to let woman become a donkey!
And a woman spends not to let the man become a donkey!

So, We have:
Man + Woman = Donkey + earn money + Donkey + Spend money

Therefore from postulates 1 and 2, we can conclude

Man + Woman = 2 Donkeys who live happily together!